Kā darbojas tava vārda sargājošais spēks, skaidro astroloģe Māra Ošuroka


Vārds var cilvēku ietekmēt gan pozitīvi, gan negatīvi. Starp citu, savu ietekmi vārds, uzvārds neizrāda tūlīt, bet ar gadiem. Ko iesaka speciālisti, ja cilvēkam vārds vai uzvārds jau ir dots, bet viņš jūt, ka tas traucē dzīvot.

Pirmkārt, vislabāk, vārdu dodot jaundzimušajam, vecākiem doties pie speciālista, iesniedzot 3−5 vārdu variantus. Vispār jau labāk, ja katram cilvēkam ir vairāki vārdi, turklāt vienu no tiem viņš neatklāj nevienam. Tas palīdz kā aizsardzība un šādam cilvēkam ir grūtāk vēlēt ļaunu, kā arī nav iespējams uzlikt lāstu.

VAIRĀK LASI MĀRAS OŠUROKAS GRĀMATĀ “IEPAZĪSTI ASTROLOĢIJU”!

Pieaugušajiem, kuriem radušās aizdomas par vārda neatbilstību, vai sievietēm, kuras apprecoties pieņēmušas vīra uzvārdu un jūt, ka dzīvē viss mainījies, arī ieteicams pārbaudīt savu vārdu un uzvārdu.

Ja konstatēsiet, ka viens vai otrs vai pat abi neder, varat rīkoties šādi — mainīt vārdu, uzvārdu juridiskā ceļā vai izvēlēties sev citu vārdu (iesauku, mīļvārdiņu) un palūgt, lai tuvinieki, draugi un kolēģi jūs dēvē šajā vārdā.

Bieži dzirdam dažādus mīļvārdiņus, skaipa iesaukas, nikus utt., un mūs arī tajos sauc. Ir tādi, kas patīk, un tādi, kas ne, ir vārdi, kas vienu apvaino, bet otram patīk. Un ne jau tāpēc, ka miesās kuplai sievietei nepatiks, ja viņu dēvēs par kunkulīti, bet gan tāpēc, ka šī iesauka neharmonēs ar viņas iekšējo būtību, toties citai varbūt tikpat apaļīgai būtnei patiks.

Katru cilvēku nelabvēlīgi ietekmē simtiem lietu, un ko tad, ja to dara paša vārds, kas ikdienā jādzird, pašam jānosauc un jāraksta! Tāpēc vēlams pret šo jautājumu attiekties nopietni, sevišķi, ja jūtat, ka jūsu dzīvē kaut kas neiet, kā nākas.

Es, pārbaudot vārda un uzvārda atbilstību, rīkojos šādi: vispirms tīri tehniski ar numeroloģijas palīdzību izskaitļoju, ar kādu skaitli saistīts dzimšanas datums, vārds, uzvārds, un tad jau lietoju astroloģiju. Katram skaitlim atbilst sava planēta, un es cilvēka personīgajā horoskopā cenšos izprast, vai šīs planētas nes cilvēkam veiksmi vai ne, ir vai nav saderīgas utt.

Reizēm mēģinu arī citādi, paskatos jaundzimušā horoskopu un saprotu, par ko viņš dienās varētu kļūt, tātad piemeklēju vārdu ar atbilstošu potenciālu. Vai arī, ja redzams, ka bērnam kāda planēta horoskopā vāja un jāattīsta, arī varu piedāvāt variantus.

Tomēr jāņem vērā tas faktors, ka vecākiem manis piedāvātais variants var nepatikt, jo, piemēram, vārds, ko piedāvāju, saistās ar kādu nepatīkamu cilvēku vai tā sauc kaimiņu suni. Tāpēc, ja runa ir par jaundzimušajiem, vienmēr iesaku vecākiem pašiem iesniegt vairākus iespējamos vārdus, ko pārbaudīt. Ar numeroloģijas un astroloģijas palīdzību var ieteikt arī fi rmai labvēlīgu nosaukumu.

Tikai vispirms jāzina firmas dibināšanas datums, ko astrologs var izskaitļot, darbības nozare, klienta iecerētie nosaukumi.

COMMENTS

Pievienot komentāru